Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.30-12.30 13.30-17.30 uur

Zaterdag 9.00-12.30/13.30-16.00 uur

Referenties

Referenties SKU UPC Model
Nov 22, 2018 by 
Nikki

Tijdje terug een auto gekocht en op de terug weg wat geluidjes en trillingen bij het remmen, volgende dag gebeld met Meijerink en kon al snel terecht en hebben dit kosteloos gerepareerd. Echt top! goede en snelle service!

Nov 02, 2018 by 
Daniël

Onlangs een nieuwe auto gekocht, zeer tevreden over de service.

Oct 16, 2018 by 
Carolien

Renault clio, Blij met mijn aankoop. Goede service gehad en een goed product.na teruggaan ivm defect kostenloos goede service ontvangen.
Hebben er een klant bij!

Sep 01, 2018 by 
Thomas

Kortgeleden een mooie Mini Cooper gekocht. Onze eigen auto ingeruild. Goed kunnen overleggen met de eigenaar. Auto maakte een geluidje na aanschaf. Hier over gesproken en dit is op een zeer nette manier opgelost!
Goede service en prettig contact.
Zou hier zeker weer gaan kijken als we op zoek gaan naar een andere auto!

Bedankt voor de goede service.

Jul 01, 2018 by 
Hendriks

In mijn zoektocht naar een Fiat 500c uiteindelijk terecht gekomen bij Meijerink. Prachtig autootje, Duitse import. Alles perfect geregeld door Jelter. Super netjes afgeleverd, gepoetst en al! Top!

Jul 01, 2018 by 
Renee

Kort geleden heb ik een mooie Panda hier gekocht. Prima service en heel klantvriendelijk.
Adres om aan te bevelen

Mar 14, 2018 by 
H.Deursen

Vorige maand mijn BBS speedline velgen langs gebracht, een velg was zwaar beschadigd door een glij partij in de sneeuw en is door Meijerink netjes gelast en afgedraaid. de andere drie velgen hadden lichte stoeprand schade. Ook deze velgen zijn netjes afgedraaid en ook nog eens gepolijst. Ik ben zeer tevreden met en resultaat en natuurlijk de uitstekende service.

Jan 13, 2018 by 
H Mulder

Wij hebben een hele mooie Daihatsu Cuore gekocht bij Meijerink , s'avonds om half tien op naam gezet en direct meegenomen , dit vindt ik super klantvriendelijk , goed te pas over !!

Nov 17, 2017 by 
gerard bolscher

prima bedrijf, grote vakkennis op het gebied van banden. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Klantgericht en concurrerend qua prijs. Ook voor APK en onderhoud een echte aanrader.

Oct 02, 2017 by 
Jeffrey

Ik ben vanuit Amersfoort gereden om een auto te kopen bij Meijerink auto en bandenservice.Dat toch zeker 1 uur en 15 min rijden was.Maar dat was het dubbel en dwars waard!Je word netjes geholpen en te woord gestaan.En je koopt waar voor je geld!Een absolute aanrader!

Sep 18, 2017 by 
Eddie the eagle

Voor mijn dochter een mooie Citroën c2 gekocht. Bij Meijerink wordt je gewoon goed geoholpen. Geen blablablabla verhalen, maar aandacht voor de koper. Super bedrijf, aan te raden.

Aug 06, 2017 by 
Marielle

Paar weken geleden Twingo gekocht. Zeer tevreden! Top service.. Bedankt Jelter ????

Jul 14, 2017 by 
Harrie Schottert

Onze dochter heeft enkele maanden een Renault Twingo gekocht (1995) auto ziet er perfect uit alleen het verbruik was vrij hoog, auto 2 maal retour geweest en alles naar alle tevredenheid opgelost ondanks dat de auto zonder garantie was gekocht.
Meijerink is dus zeer zeker aan te raden als u een goed tweede handsje zoekt.

May 01, 2017 by 
Familie den Hertog

Wij hebben vorige week onze 2e auto gekocht bij Meijerink, een peugeot 107 waar we ontzettend blij mee zijn... Wederom op een ontzettend prettige en vriendelijke manier geholpen... Super wij komen zeker terug !!!!

Feb 18, 2017 by 
andre en ellen schuurhuis

Wij hebben bij Meijerink een peugeot108 gekocht.
SUPER goed behandeld bij de omschrijving van de peugeot108 stond erbij dat er een radiocd speler in de auto zat en dat was niet het geval.
Zonder problemen werd er een nieuwe radio cd speler erin geplaatst
En de auto werd netjes afgeleverd
En trouwens aardige mensen het is jammer dat wij te ver van Losser wonen anders liet ik hier onderhoud doen.

Feb 01, 2017 by 
R. Wolterink

Een top bedrijf waar je ook voor tweedehands auto's terecht kan, je krijgt zelfs 3 maanden garantie! Ik had toevallig kort na aankoop problemen met de accu, gebelt met hun, en na een uur stond er al een monteur op de stoep! Probleem later opgelost bij Meijerink in de garage, nieuwe accu erin (kostenloos) en hij loopt nou weer perfect! Dus super service waarvoor ik hun wil bedanken, top!!

Dec 01, 2016 by 
Kathy

Door het vertrouwen in de mensen bij Meijerink besloten om een wat jongere auto bij hun te kopen! En een oudere in te ruilen!
Kon de volgende dag al de aygo ophalen en dus prima service! Keurig netjes geregeld en ik ben zeer blij met de aygo. Bedankt!!!

Nov 10, 2016 by 
Nicole Pals

Een tijdje geleden een auto gekocht en kon hem de volgende dag al op halen! Super goede service en daarna nog een keer terug gegaan voor mijn remmen en die hebben ze kosteloos in orde gemaakt. Heel tevreden!

Sep 20, 2016 by 
Eelco Walhof

Wederom super service! In het verleden al keurig werk afgeleverd voor mijn BMW. Destijds velgen met stoeprandschade ingeleverd en niet van nieuw te onderscheiden gereviseerde/gepoedercoated en met perfect uitgelijnde banden weer op mogen halen. Uiteraard werden ze even netjes gemonteerd.

Vandaag de Ford langsgebracht voor een zelfde make-over van de velgen en ter overbrugging is er een tijdelijke set gemonteerd tot mijn eigen velgen klaar zijn. TOP!

Jul 06, 2016 by 
Gijs Huiskes

Ontzettend goede service!

Ik heb bij een bedrijf (Quick-Shit) banden onder mijn auto laten zetten (dom dom dom), ik bleef na de montage trillingen houden in het stuur. Na 3 keer een poging te hebben gedaan om de banden te balanceren wisten zij het niet op te lossen, en ik was aan mijn lot over gelaten.

Daarna contact gezocht met Meijerink Banden service, die snel en vakkundig het probleem wisten te verhelpen. (Tussen de 25gr en 40gr lood wat niet goed was gebalanceerd)

Leer moment voor mij, direct naar Meijerink banden gaan!

4.9 5.0 41 41 Tijdje terug een auto gekocht en op de terug weg wat geluidjes en trillingen bij het remmen, volgende dag gebeld met Meijerink en kon al snel terecht en hebben dit kosteloos gerepa Referenties
Page:
123

Plaats uw referentie

* Verplicht veld