Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.30-12.30 13.30-17.30 uur

Zaterdag 9.00-12.30/13.30-16.00 uur

Referenties

Thomas

Kortgeleden een mooie Mini Cooper gekocht. Onze eigen auto ingeruild.

Hendriks

In mijn zoektocht naar een Fiat 500c uiteindelijk terecht gekomen bij

Renee

Kort geleden heb ik een mooie Panda hier gekocht. Prima service en hee

Banden

Wij leveren voor particulieren en bedrijven een totaalpakket aan banden. Het uitzoeken van de juiste banden is niet zomaar gebeurd, er wordt gekeken naar het type voertuig, het rijgedrag en uw veiligheid. Dit gecombineerd met onze ervaring en deskundigheid zorgen ervoor dat uw voertuig veilig en duurzaam rijdt. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en/of het beste advies.

SOORTEN BANDEN

Banners website9

Wij leveren de meeste banden in alle maten. Te denken aan zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenenbanden. Tevens leveren wij ook banden voor de landbouw, industrie, motor, scooter, oldtimers en quad.

BANDENHOTEL

Banners website

Zelf geen ruimte voor uw set banden? Dan kunt u gebruik maken van ons bandenhotel. Wij bieden onze klanten de ruimte om bij ons intern banden/velgen op te slaan. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

VACO ERKEND

Banners website3

VACO-bandenspecialisten zijn erkend door Vereniging VACO, bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche. De bandenspecialisten werken volgens hoge standaarden. U mag verwachten dat zij kwaliteit leveren en dat zij al uw opdrachten vakbekwaam en met de allergrootste zorgvuldigheid uitvoeren.

Bij de VACO-bandenspecialist bent u verzekert dat u deskundig wordt geadviseerd. Naast advies over de aanschaf van banden en wielen kunt u hier onder andere terecht voor advies over:

– Bandenspanning
– Profieldiepte
– Balanceren
– Uitlijnen
– Bandenrearatie
– Remmen

Herkenbaar
U herkent de VACO-bandenspecialist aan het gevelbord. Dit gevelbord is een waarborg dat u zaken doet met een bedrijf dat voldoet aan hoge kwaliteitseisen.