Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.30-12.30 13.30-17.30 uur

Zaterdag 9.00-12.30/13.30-16.00 uur

Referenties

Nikki

Tijdje terug een auto gekocht en op de terug weg wat geluidjes en tril

Daniël

Onlangs een nieuwe auto gekocht, zeer tevreden over de service.

Carolien

Renault clio, Blij met mijn aankoop. Goede service gehad en een goed p

APK en onderhoud

APK (Algemene Periodieke Keuring)

Voor een onafhankelijke en betrouwbare APK keuring brengt u uw auto naar Meijerink Auto- en Bandenservice. Wij keuren alle merken personenauto’s en lichte bedrijfswagens.

Bel voor een afspraak: 053 538 82 11

ONDERHOUD

Elke auto heeft onderhoud nodig, anders staat u vroeg of laat met pech langs de weg. De bekende kleine onderhoudsbeurt of ‘grote’ beurt zijn veelal voldoende, eventueel te combineren met de APK keuring. Wanneer de auto ouder wordt, zal er af en toe ook een reparatie nodig zijn door slijtage van delen. Ook voor andere kleine en grote reparaties kunt u langsrijden.

Wij staan 6 dagen per week voor u klaar!

Banners website6

REPARATIES

Ondanks goed onderhoud kunnen er defecten ontstaan aan uw auto. Uiteraard staan wij dan ook voor u klaar om uw auto zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen. Wij voeren alle reparaties uit aan alle merken auto ‘s. We zijn merkonafhankelijk en beschikkenen over alle apparatuur om elk merk auto uit te lezen en daar waar nodig te repareren. Voor extra zekerheid en veiligheid wordt de auto tijdens en na de reparatie gecontroleerd. Door te werken met kwaliteitsgereedschappen en gekeurde apparatuur kunnen wij reparaties snel en vakkundig uitvoeren. Dit bespaart u kosten.

AIRCO SERVICE

Net als ieder ander onderdeel van uw auto, vraagt ook de airconditioning om verstandig gebruik en regelmatig onderhoud. Deze airconditioning zorgt alleen voor het gewenste klimaat in de auto als deze optimaal functioneert.

Het comfort van de airconditioning ervaart u vooral in de warme zomermaanden, maar het is een misverstand dat de airconditioning in de winter niet gebruikt hoeft te worden. Heel praktisch kan de airco prima gebruikt worden voor ontwaseming van de ruiten. Ook voor het algemeen functioneren van de airco is het belangrijk om het hele jaar door de installatie minstens eens per week aan te zetten. Dat voorkomt uitdrogen van onderdelen met lekkages tot gevolg.

Als erkend airco-specialist verrichten wij ook het onderhoud of reparatie van uw airconditioning.